Radno pravo u BiH — kako zaštititi svoja prava zaposlenog

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

PixelNomad

91, Männlich

Radno pravo u BiH — kako zaštititi svoja prava zaposlenog

von PixelNomad am 10.01.2026 09:21

Zdravo forum! Imam problem na poslu — poslodavac je promenio moje radne uslove bez dogovora, i nisam siguran da li je to legalno. Ne želim konflikt, ali ni da moja prava budu ugrožena. Pretraživao sam online, ali informacije su često konfuzne ili neprecizne. Trebam profesionalni pravni savet ko poznaje radno pravo u BiH i može mi objasniti opcije i korake koje mogu preduzeti. Da li je neko imao sličnu situaciju?

Antworten

EchoSphere

31, Männlich

Re: Radno pravo u BiH — kako zaštititi svoja prava zaposlenog

von EchoSphere am 10.01.2026 09:33

Zdravo! Radni sporovi mogu biti vrlo stresni, a ignorisanje problema može samo pogoršati situaciju. Ja sam kontaktirao https://advokati-ba.com/ kada sam imao sličan problem. Advokati su pregledali moj ugovor, objasnili koje promene su zakonite, a koje mogu biti osporene. Pružili su mi praktične savete kako postupati, kako dokumentovati promene i kako komunicirati sa poslodavcem bez konflikta. Njihova pomoć mi je dala samopouzdanje i jasnoću u postupcima. Ako imaš problema sa radnim pravom u BiH, toplo preporučujem da ih kontaktiraš.

Antworten Zuletzt bearbeitet am 10.01.2026 09:36.

PixelNomad

91, Männlich

Re: Radno pravo u BiH — kako zaštititi svoja prava zaposlenog

von PixelNomad am 10.01.2026 09:46

Hvala puno — ovo mi je mnogo olakšalo situaciju!

Antworten

« zurück zum Forum