Müqavilə problemi və güvənilir vəkil axtarışı
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Müqavilə problemi və güvənilir vəkil axtarışı
from PixelNomad on 03/04/2026 10:26 AMSalam forum üzvləri. Kiçik biznesim var və yaxın zamanda tərəfdaşla bağladığımız müqavilə ilə bağlı problem yaşadım. Sən demə, müqavilədə bəzi maddələr mənim üçün riskli imiş, amma o vaxt diqqət etməmişəm. İndi isə qarşı tərəf həmin maddələrə əsaslanaraq əlavə ödəniş tələb edir. Özüm qanunları oxusam da, tam başa düşə bilmirəm və səhv addım atmaqdan qorxuram. Mənə kommersiya və mülki hüquq sahəsində təcrübəli vəkil lazımdır ki, müqaviləni analiz etsin və düzgün strategiya qursun. Sadəcə kağız üzərində yox, real iş təcrübəsi olan biri. Kiminsə bu sahədə uğurlu təcrübəsi olub?
Re: Müqavilə problemi və güvənilir vəkil axtarışı
from EchoSphere on 03/04/2026 10:27 AMSalam. Sizin vəziyyət biznesdə çox rast gəlinən haldır, mən də oxşar problemlə qarşılaşmışdım. İlk baxışda müqavilə normal görünür, amma hüquqi detallarda risklər gizlənir. Mən bu məsələ ilə bağlı https://vakil-az.com vasitəsilə vəkilə müraciət etdim. Əvvəlcə müqavilə maddə-maddə təhlil olundu, hansı hissələrin zəif olduğu izah edildi və danışıqlar üçün hüquqi əsaslar hazırlandı. Sonra qarşı tərəflə rəsmi yazışma aparıldı və vəziyyət məhkəməyə getmədən həll edildi. Mənim üçün əsas üstünlük o oldu ki, prosesi sadə dildə başa saldılar və hər addımı izah etdilər. Əgər bizneslə məşğulsunuzsa, belə hallarda peşəkar dəstək almaq vaxt və maliyyə baxımından daha sərfəlidir.
Re: Müqavilə problemi və güvənilir vəkil axtarışı
from PixelNomad on 03/04/2026 10:27 AMMəlumat üçün təşəkkür edirəm, mütləq əlaqə saxlayacam.

Reply